DUSDATA HAKKINDA

TUS-DATA A.Ş. Sağlık bilimlerindeki yerleştirme sınavlarına (TUS, DUS, YDUS, Denklik, YDS, Başasistanlık Sınavları) hazırlanan hekim ve hekim adaylarına çok yönlü destek vermek için kurulmuş olan ulusal bir kurumdur.

400 Civarındaki telif eser yayını ile ülkemizdeki en büyük tıp yayınevi olan TUSDATA, ürettiği eserlerini ülke çapına yayılmış 55 tıp kitabevi ile hekimlerimizin beğenisine sunmaktadır. Türk tıp tarihinin en çok satılan ilk 5 kitabı TUSDATA ürünüdür. Ve bu kitaplardan “Klinisyen TÜM TUS SORULARI”, Türk tıp tarihimizin en çok baskı yapan ve satılan kitabıdır.

Başta TUS ve DUS olmak üzere; yurt çapında yayılmış 50’dan fazla kurs merkezi ile ülkemizin hekimlerini sınavlara hazırlayan TUSDATA, neredeyse her sınavın birincisini çıkarmayı başarmıştır. Bu sınavları başarı ile geçen her 5 kişiden 3’ünün TUSDATA’lı olması kurumun köklü kalitesini ve geleneklerini yansıtmaktadır.

TUS alanında hizmet veren birçok kurumu (Kızılay, UTS, Başkent, Prospektus, MedAktif, TusMed, TusSistem, Tümer) ve sevilen eğitmenlerini bünyesine katarak sektörde lider olmayı sürdürmüştür.

Sosyal medyada Tıp Doktorlarının yakın takip ettiği bir çok forum sitesine sponsorluk yapan TUSDATA, Özel tıp fakültelerine de TUS alanında Özel eğitim imkânı sunmaktadır.

Onlarca akademisyen, Yüzlerce teknik personel şu ana kadar Sektörün tek gerçek markası TUSDATA‘ya katkılarda bulunmuş ve bulunmaya devam etmektedir.

DUSDATA Bir TUSDATA A.Ş. kuruluşudur.