Nisan 2014 Döneminde DUS Kampı’mıza Katılan Bazı Kursiyerlerimizin Düşünceleri…

Merhaba,

Burada Nisan 2014 dönemi DUS Kampımıza katılan kursiyerlerimizin görüşlerini sizlere aktarmak istiyoruz.

“Düzenli ve istikrarlı bir çalışmanın ardından 20 günde dikkat ve motivasyonunuzu yüksek tutarak tekrar yapabileceğiniz en iyi zaman dilimi.”

Dt. Ezgi YILMAZ ÖRÜK

“Son dönemde gereksiz bilgilerle kafanızı mı dolduruyorsunuz? Aktif tekrar yapamıyor musunuz? Kitaplara bakıp yetişmeyecek gerginliği yaşayarak stres mi yapıyorsunuz? Bu kadar kısa sürede aktif tekrar ve iyi bir stres yönetimi sağlayabilmek için doğru adres DUSDATA.”

Dt. Zeynep Ece SEROL

“Hepiniz diş hekimisiniz. Hepinizin bir altın bileziği var. İstiyorsanız bir de pırlanta tek çare DUSDATA 🙂 ”

Dt. Ali KARAKAŞ

“Profesyonel çalışan ekip, kendi alanın da çok başarılı hocalar ve NLP uzmanları ile birlikte tam konsantrasyon sınava hazırlık çok üst seviye de. Herkese teşekkürler.”

Dt. Kemal İSA

“DUSDATA kampı iyi ki gelmişim diyebileceğiniz bir program. Herkese tavsiye ederim.”

Dt. Yunus EFE

“Hocaları, çalışanları ve sağlayabildikleri tüm imkanlar için herkese teşekkürler. Kamp bittikten sonra içinizde oluşan başarı hissi için gelmeye değer.”

Dt. Canan KARA

“Gerek soru analizi gerekse sınava yönelik nokta atışlar açısından çok verimli bir program oldu. Arkadaşlara tavsiye ederim.”

Dt. Ayşe YILMAZ SARI

“Tek başıma üstesinden gelemeyeceğim birçok şeyi DUSDATA ile birlikte üstesinden geldim. Teşekkürler.”

Dt. Gamze NEHİR

“20 günde motivasyon hiç bozulmadan ancak bu kadar artış gösterebilirdi. Evde bu kadar fazla çalışıp son 20 günümü bu kadar iyi geçirebileceğimi hiç düşünmemiştim.”

Dt. Doğan BARIŞ