DOKTORLARDAN BAÅžARI HÄ°KAYELERÄ°

 

Bu sayfalarda size yardımcı olacak, sizi yönlendirecek ve size enerji verecek kimi gerçek hikayeler bulacaksınız.


 

“BACAKLARIMDAKÄ° SON ATP’YR KADAR KOÅžTUM…”

 

Ben TUS’u bir maratona benzeterek yaşadıklarımı anlatmak istiyorum.

 

Tus, start komutunu herkesin kendinin belirlediği bir maraton koşusu bence. Ben bu startı verdiğimde intörnlüğümün yarısına gelmiştim. İlk başladığımda daha önce yapmış olduğum antremanların çok faydası olmuştu. Yarışa başladığımda benden km.’lerce önde olan yarışmacılar vardı ama kimi yorulmuş kimi ise yarışı çoktan bırakmıştı. Benimle beraber başlayan birçok insanın ise birkaç engelde takılıp yarışamadığını görmüştüm. Beni yarışta öne geçirecek bir hamle yapmam ve şansımı yükseltmem için bir şeyler yapmam gerekiyordu. Ve bir TUS Hazırlık Merkezi arayışına girdim. Sonuç itibariyle, bana en doğru şekilde rehberlik edecek, motivasyonumu daima yüksek tutacak, doğru bilgi almamı sağlayacak, TUS’un karakterini en iyi bilen yerin TUSDATA olduğuna karar verdim. Ve buraya başladım.

 

Ben de herkes gibi engellere takıldım. Ya hızım azaldı ya da düştüm ama kalkıp arayı kapamaya çalıştım. TUS Hazırlık Merkezimiz zaten bize sürekli destek verdiği için bu engelleri aşmak benim için çok kolay oldu. Sınava 2 ay kala artık finish yazısını görüyordum bu bir yarışın son 200 m.’si gibiydi arkamda kat ettiğim km’ler, önümde sadece 200 m. vardı. Finish çizgisinin arkasında ise HAYALLERİM…

 

O an bacaklarımda son ATP kalana kadar koşmaya karar verdim, benden km.’lerce uzakta olan insanları geçmiştim. Ve son 200 m. kendimi aştığıma inanıyordum.

 

Yaklaşık 4 ayımı beraber geçirdiğim, kusursuz hizmet ve profesyonel eğitim adını yapılabilecek her şeyi yapan TUSDATA ailesine teşekkür ederim.

 

Bu satırları okuyan herkesin kendini aşması ve FINISH yazısını görmesi dileğiyle…

 

 

 

 

 

Dr. Burak CÄ°VELEK
Kazandığı Yer: Ankara Numune Hastanesi Dahiliye

 

 
Â