Mayıs 2011 Döneminde Soru Çözümü Kampı’na Katılan Bazı Kursiyerlerimizin Düşünceleri…

 

Merhaba,

 

Burada Mayıs 2011 dönemi yoğunlaştırılmış kursumuza katılan bazı kursiyerlerimizin görüşlerini sizlere aktarmak istiyoruz.

 

 

Kesinlikle gelmeliler ama öncelikle konuları tekrar etmiş olmalılar. Son 7 gün eminim ki tek başıma bu kadar konuyu bu kadar hızlı tekrar edemezdim.

Dr. Selen GÃœRSOY TURAN

 

Tekrar için çok güzel ve motive edici bir ortam.

Dr. AyÅŸe BEL

 

Her şeyi çalışıp sindirip de gelmek önemli ama insanın içinde bir heyecan, korku varsa mutlaka gelmeli. Çünkü burada zamanın nasıl geçtiği anlaşılmıyor.Gerçekten heyecan, panik yok burada.

Dr. Hande HAZIR

 

Yeterli zamanı olmayanlara süper bir fırsat. Son hafta strese girmeden çok yorulmadan o kadar kalabalığı çekmeden verimli bir hafta oldu. Umarım netlerimde artış olur da sınava da yansıtırım bu verimi.

Dr. Gülsün Özlem AY

 

Son günlerimi evde ne yapacağımı bilmeden panik bir şekilde geçirebilirdim ama son bir haftayı bu soru çözümü ve hızlı tekrara gelerek çok daha iyi bir şekilde değerlendirdiğimi düşünüyorum.

Dr. Bengü ERDOĞAN

 

Son 7 gün ancak bu kadar verimli geçirilebilir.

Dr. Özlem TÜYSÜZ

 

Kısa sürede çok etkili bir tekrar yapmak istiyorlarsa mutlaka katılsınlar. Aynı zamanda sınavdan önceki bir haftalık süreç en stresli süreçtir. Bu dönemdeki motivasyonumuza da kesinlikle çok büyük katkıları oldu.

Dr. Çiğdem AKALAN

 

Son bir haftada da olabilecek en hızlı tekrar spot bilgilerle soru yakalanabileceğine inanıyorum. Çok yorulmadan strese girmeden ama sınava motive olmuş bir şekilde sınava gireceğim.

Dr. Meltem AYAS

 

Son hafta motivasyon yönetimi açısından çok yararlı oluyor. Gereksiz konularda vakit kaybetmeden önemli yerleri hızlıca gözden geçirmek iyi oluyor. Değişen bilgileri, yenilikleri tek başınıza takip edemeyebilirsiniz.

Dr. Güçlü AYAZ

 

Konuları kendiniz hakkını vererek tekrar ettikten sonra tercih edilebilecek en iyi program. Son haftalarda motivasyon düşüklüğü ya da “panik olup ne çalışacağını bilememe “ durumlarının en iyi antidotu Pediatriyi bile bir günde, üstelik olabilecek en verimli şekilde tekrar ettik. Konu tekrarını yapmış olan arkadaşlara kesinlikle öneriyorum.

Dr. Pınar YAMAÇ

 

Çalışmalarını tamamlayıp, tekrarlarını yapanların son 7 güne katılmalarını tavsiye ederim. Motivasyon ve çok hızlı tekrar açısından çok verimi olduğunu düşünüyorum.

Dr. Şifa ÖZBENGİ

 

Sınava az bir zaman kalmış olmasına rağmen bir hayli ilerleme kaydedebileceğinin kanıtıdır. Tavsiye ederim.

Dr. Burçin BAĞCIOĞLU

 

Özellikle vakit problemi yaÅŸayan arkadaÅŸlar için güzel bir fırsat. Tus’dan önce son bir haftanın verimli geçebilmesi, çıkması muhtemel konu ve soruların deÄŸerlendirilmesi açısından yararlı olduÄŸunu düşünüyorum.

Dr. Medine TEDÄ°R