Mayıs 2011 Döneminde Uzun Döneme Katılan Bazı Kursiyerlerimizin Düşünceleri

 

Merhaba,

 

Burada Mayıs 2011 dönemi yoğunlaştırılmış kursumuza katılan bazı kursiyerlerimizin görüşlerini sizlere aktarmak istiyoruz.

 

 

“Gerçekten ders çalışma ve motivasyon açısından çok faydalandım. Mevcut koşullarımdan daha iyi olamazdı. Her türlü desteğiniz için çok teşekkür ederim.”

Dr. Ayça KARATAŞ (Ankara şube)

 

“Zorlu Tus sürecinde profesyonel bir destek almak oldukça önemliydi. TUSDATA’ya teşekkürler.”

Dr. Ahmet Gazi MUSTAN (Adana şube)

 

 

“Tus’u kazanmak isteyen herkesin hayatının bir döneminde uğraması şart olan tek yer TUSDATA, Tusdata olmadan Tus kazanılmaz.”

Dr. Hatice SAYLAN (Bursa şube)

 

 

“Kesinlikle tavsiye ederim. Dershanesiz çok çalıştığımı düşünmeme rağmen hiç bir şey çalışmadığımı fark ettim. Bu iş dershanesiz olmaz. Bu kadar uzun zaman aynı motivasyonla çalışmak dershane olmadan pek mümkün değil. Hepinize çok teşekkür ederim.”

Dr. Zehra Zuhal GÜVEN (İzmir şube)

 

 

“Dershane ciddi ve planlı. Hocalar çok iyi. Genel olarak çok faydalandım. Teşekkür ederim.”

Dr. Gökçen TÜRKER (İzmir şube )

 

 

“Siz olmadan bayağa zor olurmuş bu Tus işi.. Ellerinize sağlık…”

Dr. Ayşe Deniz ELMALI ( Haseki şube)

 

“Dersane 11 yıllık pratisyen hekimlik sonunda evli ve 2 çocuk annesi bir bayan olarak, yeniden umutlarımın filizlenmesine vesile oldu. Çalışınca bir şeyler başarabileceğim inancı gelişti. Çıkmak istediğiniz bir dağın zirvesine nasıl dağcılık eğitimi almadan yol arkadaşları olmadan malzeme olmadan gidilemiyorsa Tus’da böyle bir zirve dersane bu eğitimi veriyor. Hocalar ve rakiplerimiz canlı malzemeyi de iyi kullanırsak zirveye ulaşabileceğimize inanıyorum. Teşekkürler Tusdata”

Dr. Ayşe KARA ( Konya şube)

 

 

“Okul başarısı iyi birisi olarak Tus’ta netlerimi artıramıyordum. Tusdata nelerin önemli nelerin önemsiz olduğu vurgusunu çok iyi bir şekilde yaparak netlerimi artırmama yardımcı oldu.”

Dr. Dilara ÖRGE (Bursa şube)

 

 

“Bir daha hiçbir yerde bulamayacağımı düşündüğüm mükemmel sıcacık bir aile ortamı. TUSDATA hocalarının özverili ve bizim için çırpınışları kendime olan güvenimde en büyük etken. Beni kazanacağıma inandıran kurum. Başta hocalarıma ve emeği geçenlere çok teşekkürler.”

Dr. Burcu AÇIKGÖZ (Konya şube)