Nisan 2010 Ankara Şube TUS Kampına Katılan Bazı Kursiyerlerimizin Düşünceleri…

 

Merhaba,

 

Burada Nisan 2010 dönemi yoğunlaştırılmış kursumuza katılan bazı kursiyerlerimizin görüşlerini sizlere aktarmak istiyoruz.

 

“Son 20 gün boyumca günde 12 saat düzenli ders çalışmayı başarabiliyorsanız ne ala yoksa kendimizi Tusdata’ya emanet edin. Sadece söylenenleri yapın. Kendinizi daha güvenli ve daha hazır hissedeceksiniz.

Dr. Esra ÖNEY TOPCI”

“Çok yoğun bir süreç ama performansa çok etkili olduğunu düşünüyorum. Çok fazla bilgi yüklemesi yapılıyor sınava bu rahatlıkla girecek olma çok güzel. Emeği geçen herkese teşekkürler…

Dr. Sercan SERİN”

“Genel anlamda benim için çok faydalı oldu. Stresiz ve sınav tarihine odaklanmadan çok rahat bir 20 gün geçirdim. Sadece dersi dinleme faydalı bir yöntem. Katkıları için tüm hocalara ve çalışanlara teşekkür ederim…

Dr. Ece ATALAY”

“Kampa biraz çalışmış olarak gelmek gerekiyor. Çünkü çok hızlı bir kamp da ihtiyacımız olan tüm bilgileri yoğun olarak yüklüyorlar. Kesinlikle çok ama çok faydalı. Bilgilerimiz netleşiyor motivasyonumuz artıyor harika bir ortam. En önemli kafanız rahat olarak hazırlanıyorsunuz düşünmeye fırsat kalmıyor.

Dr. Murat YEĞEN

“Konuları okuyup bitiren biri için son derece faydalı bir son dönem bir tuscunun yapacağı en mantıklı iş. Son 20 güne bundan daha fazla motive, zevkli, verimli ve dolu dolu değerlendiremezdim. Burada kendinizi yalnız hissetmiyorsunuz. Hocalar, çalışanlar her şey motive ediciydi teşekkürler…

Dr. İlkin Seda CAN”

“Kesinlikle ummadığım kadar faydalı bir yirmi gün geçirdim. Önceden şüphelerim vardı ama şimdi eminim “ iyi ki geldim” NLP eğitimleri oldukça geliştirici oldu hiç tereddütsüz tus kampı için 100 üzerinden 100 veririm Tüm hocalara ve personele teşekkürler.

Dr. Bengisu YILDIRIR”

“Çok küçük bir ihtimal (%2) ama eğer kazanamazsam tekrar kampa gelirim. Hem de hiç tereddüt etmeden. Bu kampa gelmiş olmak en doğru karardı. Kampı iyi değerlendirdiğime inanıyorum. Umarım sonucu da güzel olur. Kazanırım inşallah.

Dr. Tuba YILMAZ”